Očekávání přírůstku do rodiny


Sotva se tento kolotoč rozjede, je velmi těžké jej ubrzdit, natož zastavit. To se pak peníze točí a nehledí se na částky. Nebudeme mít na nové auto, ale dítě musí mít to nejlepší co je k mání. Na jednu stranu, proč ne. Pro děti se má udělat všechno možné a vše co jen jde. Ale pozor, i to by mělo mít své hranice. Hlavně v pozdějším věku, kdy již dítě chodí a vnímá svět kolem. Ale tak daleko ještě nejsme a jdeme nakupovat. Jako základ se musí koupit kočárek. Jistě, můžeme nosit dítě na zádech, fungovalo to předtím, bude to fungovat také nyní, ale upřímně řečeno, co je pohodlnější?

na procházce

Jistě, kočárek, to je bez debaty, a tak jej jdeme vybrat. Jako první vezmeme v potaz… Ale ne, cenu až potom, Jako první vezmeme v potaz co? Eleganci, mne z vás snad trefí šlak. Tak pozor, na prvním místě musí být bezpečnost a nic jiného! To si zapište za uši a do deníčku a nic jiného už nikdy nepreferujte. Je to vaše dítě a kočárek, který není bezpečný neberte ani zadarmo. Dlužno však přiznat, že takový se do prodeje asi ani nemůže dostat, protože musí každý jeden kus splňovat velmi přísné parametry EU a vy v obchodě vždy žádejte řádný certifikát a atestaci o zkouškách. Pokud to nemají, běžte o dům dál.

v autobuse

Nu a nyní přichází další kritérium, ještě před tou elegancí neboli chcete-li krásou a tou je pohodlí. Jak pro dítě, tak pro matku. Tudíž by měl mít kočár více možnosti nastavení, možnost polohovací rukojeti a další vychytávky na to, aby maminka neb otec měli s kočárkem usnadněnou práci. Tyto všechny funkce plus hezký vzhled plus rozumné ceny mají všechny kočárky Kunert Lavado. Pokud budete kupovat, neváhejte ani sekundu a sáhněte po osvědčené značce. Výběr mají natolik veliký, že budete jistě váhat, než si upřesníte, co chcete. No a ihned si ho také objednejte a uvidíte, že jste lépe volit nemohli.